Duinzicht bijzonder gewoon...

Restaurant Duinzicht biedt perspectief voor bijzondere medewerkers

Duinzicht bijzonder gewoon… biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen.

Werken bij Duinzicht bijzonder gewoon… is voor mensen met een verstandelijke beperking een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie van hen wordt verwacht. De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zo veel enthousiasme. Simpele, maar effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kwaliteit, uitstraling en beleving

Naast het creëren van perspectief voor bijzondere medewerkers, wordt veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Duinzicht bijzonder gewoon… heeft de ambitie om op basis van kwaliteit, uitstraling en beleving een bijzondere plek in Nederland te zijn. Door ambachtelijke gerechten te serveren maar ook met extra’s als een locatie voor buffetten en catering op locatie met onze Toppers. En alles vers gemaakt. De combinatie van ambachtelijke kwaliteit, lokale verbondenheid en unieke service van de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke horecabeleving.

Meedoen in de echte wereld is ons motto

Binnen het bedrijf Duinzicht bijzonder gewoon… bestaat er eigenlijk niet zoiets als ‘beperkt’. Gastheer of gastvrouw zijn, bestek poleren, tafels schoonmaken, helpen in de keuken, afwassen of gewoon meewerken op een dag dat je niet goed tegen drukte kan. Allemaal opties die ervoor zorgen dat ook mensen met een beperking een volwaardige plek innemen binnen de maatschappij. Meedoen in de echte wereld is ons motto.

Daarom ook de keuze van onze naam (bijzonder gewoon..) Het streven is om mensen met een beperking (deels) regulier in te zetten binnen de horeca.