Acties

We hebben leuke acties

Geniet van één van onze heerlijke acties. Reserveer direct uw tafel.

 

Wij zijn bereikbaar via 0118-551397 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de acties

Heerlijk eten in Zeeland

Genieten van diverse gerechten

Wilt u lekker eten in een mooie omgeving dicht bij het strand? Kom dan naar Duinzicht Bijzonder gewoon.. in Koudekerke!

Heerlijk eten in Zeeland

Verjaardag, receptie of jubileum?

De perfecte locatie voor een onvergetelijke dag

Heeft u iets te vieren? Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, afstudeerfeestje, een promotie, familiebijeenkomst, vriendinnen- of vriendenavond, jaarborrel of ander feestje. Duinzicht Bijzonder gewoon.. biedt u de mogelijkheid om er een onvergetelijke dag van te maken.

Verjaardag, receptie of jubileum?

Spraypark (nieuw) 2023

Spraypark

Nieuw in 2023 Spring en waterplezier voor de allerkleinsten!

Heerlijk spelen in het water terwijl u op het terras op kijkafstand ook lekker kan genieten!

U en de kinderen kunnnen zich prima vermaken, een hapje een drankje lekker lunchen of dineren allemaal mogelijk. Kinderfeestje bij Duinzicht Bijzonder gewoon of gewoon een middagje er lekker tussenuit.

Spraypark (nieuw) 2023

Binnen en buitenspeeltuin

Speelplezier binnen, buiten, kinderfeestjes, en meer.

Onder het toeziend oog van de (groot)ouders kunnen de kinderen hier hun hartje ophalen en vooral PLEZIER maken… duiken in het ballenbad, roetsjen van de glijbaan, springen op de mini-trampoline, bouwen met grote legoblokken.

Bij lekker weer heerlijk spelen buiten in onze speeltuin buiten. lekker schommelen of van de glijbaan af, heerlijk ronddraaien in de draaizitmolen. of surfen op onze surfplank. Voor ieder wat wils..

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de (groot)ouders genieten van een drankje met iets lekkers in ons Restaurant Duinzicht Bijzonder gewoon.

Binnen en buitenspeeltuin

Duinzicht bijzonder gewoon...

Perspectief voor bijzondere medewerkers

Duinzicht bijzonder gewoon… biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen.